​Mozzarella "Caprese"

Mere karakter end den almindelige mozerella

For de fleste danskere betyder Caprese en ret bestående af mozzarella med tomat og basilikum. Det kan det også være, men vi har valgt at kalde vor traditionelle mozzarella sådan. Det gør vi, fordi man kan lave mozzarella på to måder, den hurtige eller den langsomme.

En almindelig mozzarella er lavet på den hurtige måde, mens vor Caprese – den oprigtige mozzarella – er lavet med mælkesyrebakterier, mere langsom fremstillingsproces, fordi ostemassen skal gennemgå en fermenteringsproces. Caprese har meget mere karakter end den almindelige mozzarella og en dejlig syrlig smag.​​

BILLEDER FRA LA TRECCIA

Kontakt os

Du er altid velkommen til at kigge forbi hos os på La Treccia. Bare giv os en heads up via Facebook eller SMS før, så vil vi ikke være for dybt i ostemassen. Hvis du er interesseret i at købe vores oste direkte fra os, kan du gøre det, bare gør din bestilling en dag før du har brug for ostene​.

forespørgsler & Bestillinger

info@latreccia.dk

+45 30 14 28 94

​​La Treccia ApS

160 Valhøjs Alle

​2610 Rødovre, Denmark

Nyttige links​

Download pressefotos

Alle fotokredits til Justin Kaneps.

​Smiley-rapport

Her kan du finde Smiley-ra​pport fra Fødevarestyrelsen. 

facebook-logo​   instagram