Burrata

​Udenpå mozzarella, indeni en lækker blanding af fløde og strimlet mozzarella

Ostemassen i en burrata er den samme som i en mozzarella. Ostemassen strækkes ud ved hjælp af varmt vand, og derefter fyldes den med stracciatella, en lækker blanding af fløde og strimlet mozzarella. Selvfølgelig altsammen strukket, strimlet og formet i hånden.

Burrataen skal ikke spises køleskabskold, den smager bedst ved stuetemperatur. Brug den til antipasto, en forret, på en friskbagt pizza, til en salat eller som en frisk og anderledes dessert.

BILLEDER FRA LA TRECCIA

Kontakt os

Du er altid velkommen til at kigge forbi hos os på La Treccia. Bare send os en besked via Facebook Messenger eller SMS i lidt god tid, for vi står helt sikkert og laver ost. Til gengæld skynder vi os at svare, så snart vi får lejlighed.

Hvis du er interesseret i at købe vores oste direkte fra os, kan du også gøre det. Bestil hvad du ønsker via mail, og fortæl os, hvornår du kan afhente det og gerne i god tid. Så laver vi det klart til dig.

forespørgsler & Bestillinger

info@latreccia.dk

+45 30 14 28 94

​​La Treccia ApS

160 Valhøjs Alle

​2610 Rødovre, Denmark

Nyttige links​

Download pressefotos

Alle fotokredits til Justin Kaneps.

​Smiley-rapport

Her kan du finde Smiley-ra​pport fra Fødevarestyrelsen. 

facebook-logo​   instagram