​Mozzarella "Caprese"

Mere smag tager mere tid - derfor har vores mozzarella mere karaktér end en almindelig mozzarella

Caprese er egentlig en ultra enkel ret fra Capri bestående af frisk mozzarella, tomat, basilikum og jomfru olivenolie. Og hvis en så enkel salat skal være værd at sætte tænderne i, så skal råvarerne sidde lige i skabet, derfor hedder vores mozzarella “Caprese”, for den sidder nemlig lige i skabet. Man kan lave mozzarella på to måder, den hurtige eller den langsomme. Vi laver den langsomme udgave, fordi den bare bliver så meget bedre.

Vores Caprese er lavet med mælkesyrebakterier, de skal have tid til at fermentere - det får de hos os, og derfor får osten mere karaktér, mere smag. Vores Caprese er frisk, cremet og dejlig syrlig - og langt fra en almindelig mozzarella.

BILLEDER FRA LA TRECCIA

Kontakt os

Du er altid velkommen til at kigge forbi hos os på La Treccia. Bare send os en besked via Facebook Messenger eller SMS i lidt god tid, for vi står helt sikkert og laver ost. Til gengæld skynder vi os at svare, så snart vi får lejlighed.

Hvis du er interesseret i at købe vores oste direkte fra os, kan du også gøre det. Bestil hvad du ønsker via mail, og fortæl os, hvornår du kan afhente det og gerne i god tid. Så laver vi det klart til dig.

forespørgsler & Bestillinger

info@latreccia.dk

+45 30 14 28 94

​​La Treccia ApS

160 Valhøjs Alle

​2610 Rødovre, Denmark

Nyttige links​

Download pressefotos

Alle fotokredits til Justin Kaneps.

​Smiley-rapport

Her kan du finde Smiley-ra​pport fra Fødevarestyrelsen. 

facebook-logo​   instagram