​Ricotta

​Ricotta betyder 'genkogt' på italiensk og er lig med at undgå madspild på den lækreste måde

Når man laver oste, får man en stor mængde ostevalle tilovers. Det er præcis den ostevalle, vi bruger til at lave ricotta af. Det gør man også overalt i Italien, hvor hver region har deres egne ricotta-delikatesser.

Processen er enkel, men tidskrævende. Vallen skal varmes langsomt op, herved kommer de resterende mælkeproteiner op til overfladen. Fra overfladen bliver ricottaen derefter øst op i særlige forme og drænet i et par timer. Den friske ricotta bliver fantastisk smagfuld og er skøn og cremet. Perfekt som lækker cremet fyld i salte forretter, i lasagnen, på pizzaen eller som cremet frisk indslag i kager og desserter.

Fra overfladen bliver ricottaen derefter øst op i særlige forme og drænet i et par timer. Den friske ricotta bliver fantastisk smagfuld og er skøn og cremet. Perfekt som lækker cremet fyld i salte forretter, i lasagnen, på pizzaen eller som cremet frisk indslag i kager og desserter.

BILLEDER FRA LA TRECCIA

Kontakt os

Du er altid velkommen til at kigge forbi hos os på La Treccia. Bare send os en besked via Facebook Messenger eller SMS i lidt god tid, for vi står helt sikkert og laver ost. Til gengæld skynder vi os at svare, så snart vi får lejlighed.

Hvis du er interesseret i at købe vores oste direkte fra os, kan du også gøre det. Bestil hvad du ønsker via mail, og fortæl os, hvornår du kan afhente det og gerne i god tid. Så laver vi det klart til dig.

forespørgsler & Bestillinger

info@latreccia.dk

+45 30 14 28 94

​​La Treccia ApS

160 Valhøjs Alle

​2610 Rødovre, Denmark

Nyttige links​

Download pressefotos

Alle fotokredits til Justin Kaneps.

​Smiley-rapport

Her kan du finde Smiley-ra​pport fra Fødevarestyrelsen. 

facebook-logo​   instagram