Vi er fætre og har fulgtes ad gennem det meste af vores liv. Som børn var vi ofte på weekendture sammen med vores familier. Vi husker begge soleklart vores pitstops hos de små lokale tankstationer med udsalg af frisk producerede lokale specialiteter. Nogle gange var vi så heldige at få helt friske små mozzarellaer, der smeltede på vores tunger, når vi trillede videre af de italienske landeveje - det var mindblowing for to madglade italienske rollinger, og helt sikkert her vores kærlighed til friske oste blev grundlagt.
Vi fulgtes ad i det meste som børn, og kun for en stund skiltes vore veje, da vi blev ældre. Men kærligheden til den italienske håndværksmæssige madtradition - og osten, bragte os sammen igen. Sådan blev La Treccia født juli 2014 langt fra de italienske landeveje i Danmark.
Vores rødder er i støvlelandet
Vores rødder og sjæl tilhører Calabrien, det sydligste Italien, tåen af støvlen, som man siger. Lækker, hjemmelavet mad, der smager og føles som mamas kærlighed. Grøntsager fra egne haver, hjemmelavet salami hængende i kælderen, hjemmelavet pasta og vin boblende mens det gærer.
Forsøg, fejl fremgang
Bag vores produkter ligger mange timers arbejde med vores råvarer - mælken. Mælk ændrer egenskaber fra sæson til sæson, måned til måned, uge til uge - nogle gange endda på daglig basis - ligesom os mennesker. På italiensk, henviser vi også til mælken som 'hun', fordi mælk opfører sig som lidt ligesom et menneske. Det er mere end blot en råvare, vi arbejder med. Derfor har det også krævet utallige forsøg, fejl, fiaskoer og heldigvis også succeser at komme til, hvor vi er i dag. Og vi er stolte af, at vi kan levere den samme, høje kvalitet friske oste med karaktér og smag hver dag.