Om La ​treccia

La Treccia er en familie affære​

VI ER LUCA OG OSCAR OG VI KOMMER FRA ITALIEN.

Vi er fætre og vi er vokset op sammen. Vi kender hinanden så godt, som man kan kende en anden menneske. Da vi var børn, vi gjorde alting sammen. Da vi blev ældre, deltes vore veje. Det var kærligheden til den håndværksmæssige madtradition, der bragte os sammen igen. Sådan blev La Treccia blev født juli 2014.

FRA NORD TIL SYD, OG TILBAGe

Vi voksede op i Piemonte, Norditalien, men vore rødder og sjæl tilhører Calabrien, det sydligste Italien, tåen af støvlen, som man siger. Lækker, hjemmelavet mad, der smager som det skal, er, hvad vi husker fra vor barndom. Grøntsager fra egne haver, hjemmelavet salami hængende i kælderen, vin boblende medens det gærer. Naturligvis gik vi glip af alt dette, da vi ankom til Danmark.

FORSØG OG FEJL FØRER TIL FReMGANG

Vi var ikke oplevet osteproducenter, da vi først startede. Da vi startede som osteproducenter, vidste vi, at mælk i Danmark var fremragende og med lidt italiensk præg, det kunne det omdannes til noget vi var vant til hjemmefra. Vi startede så turen sammen, ligesom i gamle dage. Det har været alt andet end let. Vi sigtede højt lige fra begyndelsen, og ønskede at nå et punkt, hvor vi kunne levere den samme, høje kvalitet og lækre smag hver dag. Mælk kan nogle gange være i dårlig humør. Den ændrer sine egenskaber fra sæson til sæson, måned til måned, uge til uge - nogle gange endda på daglig basis. I virkeligheden, på italiensk, henviser vi til mælken som 'hun', fordi den ligner mere en person end en blot et stof, vi arbejder med.

​HÅNDVÆRK HELE VEJEN

Vi valgte også, at lave alt, hvad vi overhovedet kunne lave i hånden – ligesom man har gjort det i århundreder i Italien. Når disse oste, som vi laver, istedet for en industriel proces bliver lavet trin for trin med vore bare hænder, bliver der skabt et dybere forhold mellem os og ostene, men også mellem ostene og alle jer derude, som vi gør dette for. Vi håber du vil nyde vort håndværk og den smag, der bringer os tilbage - hjem til Italien.

Lad os være venner – ligesom vi har valgt at skrive på vores emballagen. Vi håber, at La Treccia vil være den mest udsøgte form for kulturel udveksling.

​Oscar​

Luca

BILLEDER FRA LA TRECCIA

Kontakt os

Du er altid velkommen til at kigge forbi hos os på La Treccia. Bare giv os en heads up via Facebook eller SMS før, så vil vi ikke være for dybt i ostemassen. Hvis du er interesseret i at købe vores oste direkte fra os, kan du gøre det, bare gør din bestilling en dag før du har brug for ostene​.

forespørgsler & Bestillinger

info@latreccia.dk

+45 30 14 28 94

​​La Treccia ApS

160 Valhøjs Alle

​2610 Rødovre, Denmark

Nyttige links​

Download pressefotos

Alle fotokredits til Justin Kaneps.

​Smiley-rapport

Her kan du finde Smiley-ra​pport fra Fødevarestyrelsen. 

facebook-logo​   instagram